Biskota juaj e preferuar tani ka dy variante të reja, spektakolare: Oreo Crumbs dhe Oreo Powder.

Oreo Crumbs është plot me copëza të biskotës Oreo dhe do të gjallërojë çdo ëmbëlsirë që do të bëni.

Oreo Powder është biskotë Oreo e grimcuar deri në perfeksion, dhe e shndërruar në një pluhur të shijshëm – në një përbërës të pazëvendësueshëm për përgatitjen e tortave dhe pastave.

Të dyja janë përfaqësuese të shijes unike Oreo që ka një vend të veçantë në zemrën tuaj.
Oreo Crumbs dhe Oreo Powder do të jenë mbështetja juaj në sfidat e ndryshme të ëmbla në kuzhinë:
– kur doni të tregoni aftësitë tuaja gatuese ose të fitoni zemrën e dikujt, 0
– kur doni diçka të shpejtë dhe të shijshme,
– kur doni të ëmbëlsoni fundin e ditës ose kur miqtë thjesht ju befasojnë me vizitë…

Nëse i lejoni 😊, ata do të marrin pjesë në fillimin, në mesin dhe në fundin e përgatitjes së ëmbëlsirave të ndryshme, në mënyrë që përgatitjen ta bëjnë më të shpejtë, më të lehtë dhe më argëtuese, ndërsa ëmbëlsirat më të shijshme.

Shijoni ëmbëlsirat Oreo!