Oreo uskršnja jaja

Vezë Pashke Oreo

Koha e përgatitjes: 40 min, koha totale e përgatitjes 1 orë e 40 min, 45 toptha

Përbërësit
200 g krem djathi
300 g biskota Oreo të thërrmuara imët
150 g çokollatë të bardhë të shkrirë për gatim
grimca dekorative me forma dhe ngjyra të ndryshme për ëmbëlsira, opsionale
Përgatitja
  1. Trazoni kremin e djathit dhe biskotat Oreo të thërrmuara deri sa të arrini një përzierje të njëtrajtshme. Formoni 45 toptha (në formë veze) dhe vendosini në një letër kuzhine. Lërini në frigorifer për 20 minuta që topthat të ngurtësohen.
  2. Më pas zhytini topthat te çokollata e bardhë e shkrirë, duke i rrotulluar ato në mënyrë që secili topth të mbulohet me çokollatë në mënyrë të njëtrajtshme. Përzieni pjesën tjetër të çokollatës me ngjyruesin për torta dhe hidheni atë në një qese plastike kuzhine me majë të prerë dhe dekoroni “vezët”.
  3. Lërini në frigorifer për të paktën 1 orë ose derisa topthat të ngurtësohen.

Shijoni kënaqësitë e Oreo!