oreo Crumbs šejk

Koha e gatimit 5 min. / 5 min kohëzgjatja totale e përgatitjes, 4 porcione

Përbërësit
1 gotë qumësht
2 gota akullore e butë me vanilje
1 gotë me biskota të bluara Oreo , të ndara në 2 pjesë
Përgatitja

Vendosni qumështin, akulloren dhe ½ filxhan biskota të bluara Oreo në blender. Përzieni gjithçka në blender derisa përzierja të bashkohet.         
Ndani sasinë e fituar në 4 gota.         
Mbi milkshejk në secilën gotë hidhni pjesën tjetër të thërrimeve të biskotave Oreo.         
Shërbejeni menjëherë.         
Shijoni ëmbëlsirat Oreo!