Вашиот нов омилен бисквит сега има две нови изданија: Oreo Crumbs и Oreo Powder.

Oreo Crumbs е полн со иситнети делови од Oreo бисквитот и ќе го разигра секој десерт што го правите.

Oreo Powder e Oreo бисквит иситнет до совршенство и претворен во вкусен прав – незаменлива состојка за приготвување торти и колачи.
И двата се олицетворение на единствениот Oreo вкус, кој има посебно место во вашето срце.

Oreo Crumbs и Oreo Powder ќе бидат вашиот столб во различните слатки кулинарски предизвици:
Кога сакате да ги докажете вашите кулинарски вештини или да освоите нечие срце, кога сакате нешто брзо, а вкусно, кога сакате да го засладите крајот на денот или кога едноставно ќе ве изненадат гости…

Тие (доколку им дозволите 😊), ќе се вмешаат во почетокот, средината и на крајот на приготвувањето на различните десерти, за подготовката да ви ја направат побрза, полесна и позабавна, а десертите повкусни.

Уживајте во Oreo десертите!